Aziatische peeling
 

Een nieuwe huid binnen 5 dagen? Dit is mogelijk met de Green Peel Aziatische peeling van Dr. Christine Schrammek: de natuurlijke bron voor een stralende, gladde, nieuwe huid.

Om een optimaal resultaat te krijgen, bestaat de behandeling uit 3 delen:

  1. Een huiddiagnose en een uitgebreid intakegesprek
  2. De peeling zelf

Eerst wordt de huid met reinigende gel gereinigd. Daarna wordt het kruidenmengsel gedurende 10 minuten zachtjes in de huid gemasseerd. De kruiden krijgen dan 20 minuten de tijd om in de huid te trekken. Het kruidenmengsel veroorzaakt een zeer sterke doorbloeding en stoot daarna de opperste huidlagen af. Er vindt een versnelde celdeling plaats en een regeneratie in de lederhuid. Rimpels en oneffenheden vlakken af en de kleur en structuur van de huid worden duidelijk verbeterd.

Daarna worden de restanten afgewassen. Vervolgens wordt een kleine hoeveelheid Blemish Balm gemengd met Special Care Creme aangebracht. Daarna moet de huid 48 uur drooggehouden worden. Gedurende deze 48 uur tintelt de huid bij aanraking en heeft een verhoogde doorbloeding. Daardoor wordt de stofwisseling van de opperhuid, met name die van de basaalcellenlaag, sterk geactiveerd. U krijgt na 48 uur een vervellingsproces en er ontstaat een zichtbare regeneratie van de huid.

€ 95,00