Ontharingstechnieken

Ontharen

Wilt u dag in dag uit genieten van gladde benen, oksels en een mooie bikinilijn? Dat kan als u kiest voor permanent ontharen! Bij Salon Unique gebruiken we diverse technieken zoals IPL ontharing. Welke techniek het meest geschikt is, hangt onder andere af van uw huid en haar. Onze medewerkers nemen uitgebreid de tijd om te bekijken welke behandeling voor ontharen het beste is voor u. Met deskundig advies en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat u tevreden de salon zult verlaten!

Ontharen IPL

Bent u op zoek naar een manier om permanent te ontharen? Dan is IPL een zeer geschikte techniek. Door middel van een hoog-energetisch, gepulseerd licht worden de haren verwijderd. Deze manier van ontharen was lange tijd alleen geschikt voor donker haar. Inmiddels zijn wij ook in staat om blonde en grijze harde haren te verwijderen. Ontharen met IPL is een veilige behandeling en wordt door de medewerkers van Salon Unique zeer professioneel uitgevoerd.

Ontharen elektrisch

Naast IPL hebben we bij Salon Unique nog een manier om permanent te ontharen. Met elektrisch geladen naaldjes kunnen wij elke haar verwijderen. Bij deze techniek worden naaldjes in de haarzakje gestoken. Door enkele seconden stroom te geven zal de haar uitvallen. Ontharen elektrisch is net als IPL bijzonder geschikt om overbeharing bij zowel mannen als vrouwen tegen te gaan. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor IPL en elektrisch ontharen bij Salon Unique? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag meer.

Ontharen behandeling

Bent u benieuwd naar de werkwijze voor ontharen en de behandeling? Wij geven u graag persoonlijke informatie. De duur van de behandeling is onder andere afhankelijk van de gekozen methode. Daarnaast speelt ook de grootte van het te ontharen gebied mee, evenals de hoeveelheid haar. Als wij uw wensen en de mogelijkheden in kaart hebben gebracht, kunnen we u een goed beeld geven van het ontharen en de behandeling. Met advies op maat weet u precies waar u aan toe bent!

Ontharen Groningen

Als u op zoek bent naar een locatie voor ontharen in Groningen, zit u goed bij Salon Unique! Onze sfeervolle praktijk bevindt in Tolbert, dat ligt naast Leek en in de buurt van Groningen stad. De salon is zeer goed bereikbaar via de A7. Onze medewerkers helpen u hier graag met gezichtsverzorging en ontharen in Groningen. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de mogelijke behandelingen. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel ons dan gerust!