Dermaroller
 

Dermaroller Therapie is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. Micro Needling Therapie is een medische gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies, en kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal.

De medische Dermaroller bevat 192 microscopisch kleine naaldjes tussen 1 en 1,5mm lengte die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid(dermis). De huid zal hier direct op reageren want wil uiteraard direct herstellen. Een enorme activiteit van celdeling en aanmaak van nieuwe collageen en elastine vezels is het gevolg. Bij komend voordeel is dat de huid door de gemaakte kanaaltjes maar liefst 200 keer beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan eventuele vervolg behandeling plaats vinden.

Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen zijn.