Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging

Iedereen verdient een stralende huid. Salon Unique helpt daar graag bij. De schoonheidsspecialiste geeft je een  gezichtsverzorging op maat. Door je huid goed te analyseren, weten we welke behandeling of therapie het beste is voor jou. Ons uitgebreide aanbod behandelingen voor gezichtsverzorging biedt  een passende therapie. Of je nu pigment wilt verminderen, je huid wilt verjongen of van oneffenheden af wilt, . Met de persoonlijke en uitgebreide gezichtsverzorging van Salon Unique geef je je huid een optimale verzorging!

Gezichtsverzorging acne

Wil je oneffenheden van de huid wegwerken? Dan zit je goed bij Salon Unique! De specialist werkt met een acnebehandeling  met b.v glykopeel, Deze natuurlijke peeling haalt oneffenheden weg en gaat bovendien veroudering van de huid tegen. Littekens vervagen en uw huid krijgt een stralende, frisse teint. Iedereen kan bij ons terecht voor gezichtsverzorging voor acne en andere oneffenheden. Een behandeling met glykopeel is namelijk geschikt voor ieder huidtype en elke huidskleur.  Salon Unique voorzien u met anti rimpel en acne behandelingen van een stralende huid!

Gezichtsverzorging dermaroller

Je huid verbetert zichtbaar door gezichtsverzorging met een dermaroller. De gecertificeerde schoonheidspecialiste van Salon Unique kan deze behandeling veilig en goed uitvoeren. Door middel van een roller met 192 microscopisch kleine naaldjes wordt uw huid voorzichtig geperforeerd. Je lichaam zal de gaatjes direct willen herstellen, waardoor er vele nieuwe huidcellen worden aangemaakt. De textuur van de huid verandert en na 6 tot 8 weken is het optimale resultaat van gezichtsverzorging met de dermaroller zichtbaar. Geef je huid de verzorging die het verdient met dermaroller behandelingen van Salon Unique!

Gezichtsverzorging salon

Bent je op zoek naar een professionele praktijk voor gezichtsverzorging? Dan is Salon Unique een absolute aanrader! Wij bieden een ruim aanbod aan behandelingen voor het verbeteren van de huid. Of het nu gaat om acne, littekens of huidverjonging, wij helpen je graag. Door uitgebreide persoonlijke aandacht en deskundig advies zorgen we ervoor dat je na de behandeling lang zult genieten van uw stralende huid. Als je meer informatie wilt over onze gezichtsverzorging salon, kunt je gerust bellen. De schoonheidspecialiste staat je graag te woord.

Gezichtsverzorging Tolbert

Salon Unique is hét adres voor gezichtsverzorging. In Tolbert vindt je onze sfeervolle praktijk. Hier staat de specialist klaar om je een professionele gezichtsbehandeling te geven. Het maakt hierbij niet uit of je een peeling, dermaroller behandeling of XO Cell plasma therapie wenst. De schoonheidspecialist is voor alle behandelingen gecertificeerd. Wij bekijken vooraf altijd nauwkeurig uw huid, zodat we er zeker van zijn dat je de beste behandeling krijgt. Wilt u een afspraak maken voor gezichtsverzorging in Tolbert? Bel,mail ons dan