Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging

Iedereen verdient een stralende huid. Salon Unique helpt daar graag bij. Wij geven iedere klant gezichtsverzorging op maat. Door uw huid goed te analyseren, weten we welke behandeling of therapie het beste is voor u. Ons uitgebreide aanbod behandelingen voor gezichtsverzorging biedt voor iedereen een passende therapie. Of u nu rimpels wilt verminderen, uw huid wilt verjongen of van oneffenheden af wilt, onze medewerkers staan voor u klaar. Met de persoonlijke en uitgebreide gezichtsverzorging van Salon Unique geeft u uw huid een optimale verzorging!

Gezichtsverzorging acne

Wilt u oneffenheden van de huid wegwerken? Dan zit u goed bij Salon Unique! Wij werken voor gezichtsverzorging voor acne met glykopeel. Deze natuurlijke peeling haalt oneffenheden weg en gaat bovendien veroudering van de huid tegen. Littekens vervagen en uw huid krijgt een stralende, frisse teint. Iedereen kan bij ons terecht voor gezichtsverzorging voor acne en andere oneffenheden. Een behandeling met glykopeel is namelijk geschikt voor ieder huidtype en elke huidskleur. De deskundige medewerkers van Salon Unique voorzien u met anti rimpel en acne behandelingen van een stralende huid!

Gezichtsverzorging dermaroller

Uw huid verbetert zichtbaar door gezichtsverzorging met een dermaroller. Het gecertificeerde personeel van Salon Unique kan deze behandeling veilig en goed uitvoeren. Door middel van een roller met 192 microscopisch kleine naaldjes wordt uw huid voorzichtig geperforeerd. Uw lichaam zal de gaatjes direct willen herstellen, waardoor er vele nieuwe huidcellen worden aangemaakt. De textuur van de huid verandert en na 6 tot 8 weken is het optimale resultaat van gezichtsverzorging met de dermaroller zichtbaar. Geef uw huid de verzorging die het verdient met dermaroller behandelingen van Salon Unique!

Gezichtsverzorging salon

Bent u op zoek naar een professionele praktijk voor gezichtsverzorging? Dan is Salon Unique een absolute aanrader! Wij bieden een ruim aanbod aan behandelingen voor het verbeteren van de huid. Of het nu gaat om acne, littekens of huidverjonging, wij helpen u graag. Door uitgebreide persoonlijke aandacht en deskundig advies zorgen we ervoor dat u na de behandeling lang zult genieten van uw stralende huid. Als u meer informatie wilt over onze gezichtsverzorging salon, kunt u gerust bellen. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Gezichtsverzorging Tolbert

Salon Unique is hét adres voor gezichtsverzorging. In Tolbert vindt u onze sfeervolle praktijk. Hier staan onze medewerkers klaar om u een professionele gezichtsbehandeling te geven. Het maakt hierbij niet uit of u een peeling, dermaroller behandeling of meso skin therapie wenst. Onze medewerkers zijn voor alle behandelingen gecertificeerd. Wij bekijken vooraf altijd nauwkeurig uw huid, zodat we er zeker van zijn dat u de beste behandeling krijgt. Wilt u een afspraak maken voor gezichtsverzorging in Tolbert? Bel ons dan direct!