Deynique
 

Producten van Deynique werken op basis van het zuivere sap van de Aloë Vera plant. Met Deynique-producten bent u verzekerd van een goed product gericht op huidverbetering!

Naarmate u ouder wordt, veranderen uw huid en uw behoeftes. Tijdens de jonge jaren neigt de huid sterk naar onreinheden en pukkeltjes. Later wordt de huid droger en ontstaan rimpels en andere oneffenheden.

Maak een afspraak voor een intakegesprek bij Salon Unique!

Eerste kennismaking

U wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Via een behandelplan, prijsindicatie en vochtmeting van de huid stellen wij samen met u een behandelplan samen. Op deze manier werkt u samen met ons naar een mooiere huid.

De eerste behandeling(en) bestaat uit soft-liftings. Dit is een behandelmethode met diverse complexe werkstoffen die tevens licht ontgiftend werken. Deze behandeling werkt nog 11 uur later door en voert de afvalstoffen via de poriën en lymfe af.

Speciaalbehandelingen

Nadat deze behandelperiode is afgerond, kan er begonnen worden met de speciaalbehandelingen. Dit is na ongeveer 6 maanden.

Thuis

Om uw huid in optimale conditie te brengen, is het belangrijk om uw huid ook thuis met de Deynique behandelmethode te verzorgen. De verzorging van uw huid houdt immers niet op in de schoonheidssalon.

Aloë Vera van Deynique:

  • bevordert de doorbloeding
  • zorgt voor celvernieuwing, ook in de diepere lagen van de huid
  • werkt vochtvasthoudend
  • vermindert het verouderingsproces van de huid
  • is dierproefvrij
  • bevat ingrediënten uit de koude persing van de Aloë Vera plant (dit is de zuiverste vorm)