Huidverjonging
 

Verjonging

Door beschadigingen die veroorzaakt worden door de zon en door de geleidelijke afname van collageen verliest de huid in de loop der jaren haar uitstraling en elasticiteit.

Mesotherapie is een anti-verouderingsbehandeling die uw huid in een betere conditie brengt.

Het tekort aan vitamines, mineralen en aminozuren in uw huid wordt op een natuurlijke manier aangevuld. Door middel van micro-injecties worden deze stoffen precies in de huid gebracht, daar waar ze nodig zijn om de huid te herstellen.

Het resultaat van de Mesotherapie is al na enkele behandelingen zichtbaar. Uw huid zal er veel gladder en soepeler en daardoor jonger uitzien. De werking is niet alleen voor rimpels en verdere onevenheden, maar ook voor de algemene verbetering van het gezichtsbeeld.
De meest geschikte plaatsen om mesotherapie toe te passen zijn uw gezicht, hals, buik, benen en dijen.

Gun uzelf een nieuwe huid!

De behandeling

De huid wordt eerst via een crème verdoofd. Via kleine prikjes wordt de cocktail van werkzame stoffen in de onderhuid gebracht. Na de behandeling zijn kleine prikjes zichtbaar die in de loop der dagen verdwijnen. Make-up kan onmiddellijk gebruikt worden.

In het begin van de behandelingsperiode kan hest beste een aantal sessies gepland worden (1 keer per 2 weken). Daarna dient de huid onderhouden te worden met 1 behandeling per 3 á 4 maanden.