Rimpelvermindering
 

BioSkinJetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie zonder inspuitingen of operatie.
De methode is effectief bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn.

De methode is gebaseerd op het natuurlijke vermogen van de huid om te regenereren. Bij de behandeling wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel weer opvullen.

De voordelen van BioSkinJetting:

  • geen inspuiting of operatie
  • geen gebruik van lichaamsvreemde stoffen
  • de behandeling is niet vervelend om te ondergaan en is licht pijnelijk
  • er is snel zichtbaar resultaat

Reeds na de eerste behandeling ziet u dat de rimpel of het litteken zichtbaar minder diep is. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kunt u ze met make-up camoufleren en zal niemand ze opvallen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van 15 tot 40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. U ziet na elke behandeling al een verbetering optreden. Bij fijne rimpels is één tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels wordt een kuur van vijf behandelingen geadviseerd.